Pe scurt

0
186

Sumă de bani găsită în municipiul Arad
Miercuri, 20 aprilie a.c., pe raza municipiului a fost găsită o sumă de bani. Persoana care are cunoș­tință de suma pierdută, locul și numărul de bancnote este rugată să se prezinte până la data de 26 aprilie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, în vederea revendicării și predării sumei. (C.G.)
Telefon mobil
și parfumuri furate dintr-o locuință
Polițiștii Secției nr. 1 Poliție Vlaicu au identificat un copil, bănuit de comiterea unui furt dintr-o locuință. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în data de 19 aprilie, minorul de 12 ani, din Arad, prin escaladarea gardului și forțarea ușii de acces, ar fi pătruns într-o locuință de pe strada Socului din municipiu, de unde ar fi sustras un telefon mobil și mai multe parfurmuri, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 300 de euro. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele minorului fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. (C.G.)
Şoferi amendaţi
Poliţiştii rutieri au aplicat într-o singură zi, amenzi în valoare de 137.000 lei. Oamenii legii au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 373 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 137.000 de lei. Dintre acestea, 201 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 172 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind re­- glementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 18 permise de conducere şi 3 certificate de înmatri­culare. (C.G.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.