Pe scurt

0
67

Urmărit internațional, prins de polițiști

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cei ai Postului de Poliție Felnac au depistat un bărbat, urmărit internațional. Polițiștii au depistat, pe raza localității Felnac, un bărbat de 55 de ani, din Sînpetru German, pe numele căruia autoritățile germane au emis un mandat de arestare, pentru săvârșirea de infracțiuni pe teritoriul Germaniei. Bărbatul a fost prezentat magistraților Curții de Apel Timișoara, fiind introdus ulterior în arestul IPJ Timiș.

 

Material lemnos fără documente legale

Polițiștii Secției nr. 3 Rurală Chișineu Criș au depistat un transport de material lemnos fără documente legale. Polițiștii au depistat marți, în trafic, pe raza localității Vânători, patru bărbați, cu vârstele cuprinse între 29-40 de ani, și un minor de 15 ani, din aceeași localitate, în timp ce transportau cu atelaje hipo 4,8 metri cubi de material lemnos de diferite specii, fără a deține documente legale.  Întreaga cantitate de material lemnos a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor, fiecare dintre cei în cauză fiind sancționați contravențional conform Legii 171/2010, cu amendă în valoare de 5.000 de lei, respectiv 2.500 de lei.

 

Șoferi amendați

În doar 24 de ore de misiuni, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în valoare de 90.000 de lei. Oamenii legii au efectuat atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 215 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 90.000 de lei. Dintre acestea, 62 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 153  pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 9 permise de conducere și 6 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.