Pe scurt

0
140

Cadavrul unui bărbat, descoperit la Ususău

Cadavrul unui bărbat a fost găsit plutind pe Mureș, sâmbătă după-masa, în zona Ususău. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad au precizat ca nu sunt suspiciuni cu privire  la săvârșirea vreunei fapte penale, iar cadavrul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

 

Urmărit național, prins la Nădlac

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu cei ai orașului Nădlac au depistat un bărbat, urmărit național. Polițiștii au depistat ls sfârșitul săptămânii trecute, pe raza localității Nădlac, un tânăr de 27 de ani, din județul Neamț, pe numele căruia, în data de 13 octombrie a.c., magistrații Judecătoriei Roman au emis un mandat de arestare preventivă, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Tânărul a fost predat polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, în vederea continuării cercetărilor.

 

Autorul unui furt de telefon mobil, identificat de polițiști

Polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu au identificat un minor, bănuit de furtul unui telefon mobil. În urma cercetărilor efectuate de polițiști, a fost identificat un minor de 14 ani, din Arad, care, în data de 14 iulie a.c., ar fi sustras un telefon mobil în valoare de aproximativ 600 de lei din incinta unui salon de înfrumusețare de pe raza municipiului. Pe numele minorului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.  Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a minorului în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.