Pe scurt

0
182

Urmărit naţional

Poliţiştii oraşului Nădlac, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au pus ieri în aplicare, un mandat de executare a pedepsei închisorii. Mandatul a fost emis la data de 2 octombrie a.c., de magistraţii Judecătoriei Arad, pe numele unui bărbat de 29 de ani, din Nădlac, urmărit naţional, care are de ispăşit o pedeapsă de 3 ani cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Arad.

 

Depistat în flagrant

Un tânăr a fost depistat în flagrant de poliţiştii Biroului de Ordine Publică, în timp ce fura din anexa unui imobil. În urma activităţilor de patrulare, poliţiştii au depistat în flagrant un tânăr de 26 de ani, din Arad, în timp ce sustrăgea o scară din aluminiu aflată în anexa unui imobil, de pe Bulevardul Revoluţiei din municipiu. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele bărbatului fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Şoferi amendaţi

În doar 24 de ore, poliţiştii rutieri au aplicat 205 amenzi în trafic. Oamenii legii au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 205 amenzi, în valoare totală de aproximativ 68.000 de lei. Dintre acestea, 56 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 149 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate,  efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 9 permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.