Pecica, recunoscută în mediile sporturilor… cu motor

0
128
Pecicanul Attila Gergely și motocicleta sa
Pecicanul Attila Gergely și motocicleta sa
Pecicanul Attila Gergely și motocicleta sa

Este cunoscut aspectul că un sportiv, prin consecvența și rezultatele sale poate aduce în prim-planul opiniei publice numele locului său de baștină.

De ceva vreme, un tânăr din Pecica, îndrăgostit de sportul cu… motocicleta, nelipsit de la competiţiile de motociclete, face cunoscut în aceste medii numele orașului său. Este vorba de Attila Gergely, de 23 de ani, care a participat cu succes la numeroase concursuri de motociclism din țară și din străinătate.

După cum am aflat de la consilierul pecican Pavel Simka, pasiunea pentru acest sport l-a împins spre rezultate din ce în ce mai bune. Este legitimat la Clubul Arici Supermoto din Arad, fiind înscris în competiţiile Federaţiei Române de Motociclism. Face parte din echipa arădeanului Sorin Trăistaru, fiind desemnat motociclistul anului la clasa Supermoto.

Spicuim din rezultatele obținute de sportivul pecican: în august 2013 a urcat pe podium la clasa Super Moto a „Speed Park Moto Challenge” din Bacău, în toamna aceluiași an Federaţia i-a acordat locul III, la finalul sezonului, la clasa Hobby.

Recent, tânărul pecican a participat la etapa a doua a Campionatului Mondial de Supermoto 2014, găzduit de Vik Power Arad (revenit la noi după 10 ani). A concurat la clasa „S Open“, cu un parcurs bun, obţinând locul doi în ciuda vârstei… motocicletei sale – din 2001.

După cum am mai aflat, speranța tânărului sportiv este acum să-și găsească sponsori pentru a putea continua, având în vedere bunele rezultate obținte, deoarece sportul pe care-l practică este destul de costisitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.