Pelici: „ UTA a demonstrat că poate pune probleme oricui”

0
119

ooOdată cu calificarea celor de la Gloria Bistrița în play-off, „Bătrâna Doamnă” a rămas fără 6 puncte și se află sub linia de retrogradare. Astăzi, arădenii o au în vizor pentru a întrece pe FC Bihor, echipă aflată la trei puncte în față, în timp ce Olimpia Satu Mare și CS Mioveni par intangibile la 9, respectiv 8 puncte în față.
Pornind de aici, confruntarea din Vinerea Mare devine foarte importantă pentru UTA, care, însă, se află într-un moment critic. Se știe că majoritatea jucătorilor nu s-a mai antrenat cu Stelian Gherman în ultimele 6 zile și nici nu a făcut deplasarea la Reșița, însă cel puțin bihorenii încearcă să nu privească prea mult în tabăra adversarului de peste două zile. „Sunt aproape convins că arădenii vor veni cu cea mai bună echipă la Oradea, cunosc și ei importanța punctelor puse în joc. UTA are fotbaliști de valoare și a demonstrat că poate pune pro­bleme oricui în această serie, iar victoria de la Bistrița stă mărturie. Tocmai de aceea, ne pregătim foarte serios de meci, fără să ne intereseze problemele adversarului. Eu le-am spus deja jucătorilor mei că ne așteaptă opt finale, iar prima e cu UTA”, ne-a mărturisit Alexandru Pelici.
Tehnicianul „roș-albaștrilor” nu uită nici că: „FC Bihor – UTA e un derby al Vestului, apar orgolii și ambiții suplimentare. Ca să nu mai vorbim despre miza adevărată, punctele. Arădenii știu că ne pot ajunge în clasament, dar și noi vrem să ne distanțăm de po­ziția a 10-a”. Pelici are probleme exact cu foștii utiști înainte de confruntarea cu „alb-roșii”. „Mihuț e accidentat, iar Smaranda și Pascariu sunt incerți. Pentru astfel de partide avem nevoie de jucători sută la sută apți, așa că doar înainte de start voi decide dacă vreunul dintre ei sau ambii vor juca împotriva fostei lor echipe”, a adăugat „principalul” orădenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.