Performanța la nivel european pentru motociclismul arădean

2
177

La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc pe modernul circuit slovakiaring din Slovacia. Aceasta a fost ultima etapă a campionatului european de motociclism, viteza clasic pe circuitul Alpe Adria. Aradul a fost reprezentat de motocicliștii clubului sportiv Vik power Arad, Stochici Sebastian și Benke Levente, precum și de Sarac Cristian reprezentantul clubului Arici supermoto Arad. Aceștia au reprezentat și nucleul echipei naționale aliniate la startul acestei competiții de către Federația Romană de Motociclism.

Sportivii arădeni s-au întors cu rezultate foarte bune. La clasa de classic 500, Stochici Sebastian obține în ambele manșe clasarea pe podium, pe treapta trei și doi. Punctele acumulate în întreg sezonul propulsându-l în poziția de vicecampion european Alpe Adria la aceasta clasă.
La clasa cea mai puternică OPEN, special destinată motoarelor de până la 1300 cmc, Sarac Cristian, care s-a aliniat la startul acestei etape în calitate de lider, este nevoit să se mulțumească cu titlul de vicecampion al acestei clase. Din cauza unei căzături în prima manșă, acesta nu a mai putut concura în a doua. Tot la această clasă, Benke Levente reușește o clasare pe locul 3 în prima manșă reușind să obțină la final de campionat locul 5 în clasamentul european.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.