În perioada 15-31 mai, la fiecare 30 de lei consumați în Galleria Arad, primești o bere GRATIS

0
228

galleria

 

 

400x400Comunicat de presă
În perioada 15-31 mai
La fiecare 30 de lei consumați în Galleria Arad, primești o bere GRATIS

“Poți să bei cât cheltui eu?” Aceasta este provocarea lansată de Galleria Arad printr-o campanie derulată în intervalul 15-31 mai 2014.
La fiecare 30 de lei cheltuiți în oricare dintre magazinele din incinta Galleria Arad sau 60 de lei cheltuiți în Cora, primești o bere gratis; doza sau halbă, în funcție de ce preferi tu.
“ E soare, e cald, și o bere e tocmai potrivită. Galleria Arad pune la dispoziția participanților în campanie, adică clienților mall-ului, 6000 de doze de bere Bergenbier și 4000 de beri la halba. Precum și în campaniile anterioare, arădenii trebuie să se adreseze colegilor de la info-point-urile mall-ului cu bonul fiscal, în baza căruia vor primi vouchere pentru ridicarea dozei/dozelor sau halbei/halbelor, în funcție de valoarea cumpărăturilor efectuate”, afirmă Judit Antal, PR&Events Manager.
Berea poate fi ridicată atât de la etajul II al mall-ului, lângă Scena Talentelor cât și de pe platoul exterior al Galleria Arad unde vă așteaptă o terasă amenajată cu grătare, mititei și alte bunătăți.
Mai mult, Galleria Arad organizează în aceeași perioadă și momente artistice susținute de ansamblul cultural “Cununița” UVVG Sântana, sâmbătă, 17 mai, orele 19:00 – 20:00, la Scena exterioară și un spectacol folcoric susținut de Ștefan Muntenaș, vineri, 23 mai, de la orea 19:00 la Scena Talentelor.
***
Un aspect important este că în regulamentul campaniei este stipulate faptul că berile se dau în limita stocului disponibil. Regulamentul official poate fi consultat la info desk-ul Galleria Arad sau online la www.facebook.com/galleriaarad și www.arad.galleriamall.ro. Bergenbier vă recomandă consumul responsabil de bere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.