Polițiștii au prezentat programul național și local de prevenire a infracționalității

0
189

Polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu cei de proximitate au prezentat, în cadrul unei întâlniri cu elevii, cadrele didactice și presa locală, Programul Național de Prevenire a Criminalității, precum și activitățile care vor fi desfășurate pe plan local.

Miercuri, sala festivă a Colegiului de Arte „Sabin Drăgoi” din Arad a fost gazda polițiștilor de prevenire și proximitate, care au prezentat elevilor, cadrelor didactice și invitaților prezenți, Programul Național de Prevenire a Criminalități, precum și activitățile care vor fi desfășurate pe plan local în acest an.

Discuțiile s-au concentrat pe cele trei direcții de acțiune ale polițiștilor: prevenirea delincvenței juvenile și victimizării minorilor, prevenirea violenței în familie și prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului. La nivel local, pe lângă programul național s-a elaborat programul pentru prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicați copiii/elevii.

De asemenea, au fost prezentate propunerile polițiștilor pentru o și mai bună relaționare în parteneriatul poliție – școală – familie, acestea stârnind interesul celor de față, fiind discutate noi abordări în vederea optimizării colaborării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.