«Prietenii tăi», reuniune de 1 miliard de dolari. Serialul revine cu 12 episoade

0
61

Veşti bune pentru fanii seria­lului „Prietenii Tăi” (Friends)! Monica, Chandler, Ross, Rachel, Joey şi Phoebe revin pe micile ecrane. Iniţial, serialul a fost produs de NBC, iar acum revine cu o serie de 12 epi­soade sub sigla HBO, scrie Click.
În mai 2004 a fost difuzat ultimul epi­sod al serialului, iar la 16 ani distanţă „Prietenii tăi” revine pe micile ecrane într-o producţie HBO.
Au fost investiţi deja 500 de milioane de dolari în producţia celor 12 episoade, iar Jennifer Aniston (50 de ani), Courteney Cox (55 de ani), David Schwimmer (53 de ani), Lisa Kudrow (56 de ani), Matt LeBlanc (52 de ani) şi Matthew Perry (50 de ani) vor primi salarii regeşti de 2,5 milioane de dolari pe episod.
Conform producătorilor HBO Max, serialul valorează peste un miliard de dolari, având în vedere că este extrem de aşteptat de peste 2,4 miliarde de oameni din întreaga lume.
Serialul original a fost filmat între 1994 şi 2004 şi a fost reluat pe Netflix, recent, fiind un real succes şi pentru tinerii de până în 25 de ani. HBO a anunţat că per­sonajele Monica, Chandler, Ross, Rachel, Joey şi Phoebe vor reveni pe celebrul platou de filmări 24 al Warner Bros. din Burbank, California, SUA.
Campania de promovare a serialului a început în octombrie 2019 când au fost realizate primele şedinţe foto. În noul serial Monica e măritată cu Chandler, iar fiica lui Rachel şi a lui Ross are 18 ani. În cele 236 de episoade, din cele 10 sezoane, Joey ar fi mâncat peste o mie de pizze. Serialul i-a făcut milionari pe toţi cei şase actori, cota lor crescând de la 100.000 de dolari pe episod până la peste un milion, de-a lungul celor 10 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.