De la bancomate, la seifuri: Primăria Livada, călcată de hoți! Au furat un seif plin cu bani

0
1053

Hoții au pătruns în Primăria Livada, de unde au furat un seif, în care se aflau 13.000 de lei. În noaptea de luni spre marți, în jurul orei 01.00, persoane necunoscute au pătruns prin efracție, prin escaladarea unui geam în clădirea Primăriei. Hoții pur și simplu au furat un seif în care se afla suma de aproximativ 13.000 de lei.
Se pare că hoţii ar fi tăiat firele sistemului de alarmă al primăriei, după care au forţat geamul termopan de la încăperea în care se afla casieria. Au intrat în cameră, de unde au luat cu ei un seif care cântăreşte nu mai puțin de 200 de kilograme. Hoţii ar fi ieşit cu seiful pe acelaşi geam pe care au intrat, după care nu au uitat să închidă geamul la loc, pentru a-şi acoperi intrarea frauduloasă.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
Aradul pare să se transforme în raiul infractorilor, luna aceasta înregistrându-se un număr record de spargeri, precum nenumăratele furturi din autoturisme, explozia de la bancomatul din Alfa sau tentativa de jaf de la casa de schimb valutar din Piața Mihai Viteazul. Totodată, amintim că, în urmă cu exact o lună, doi tineri au încercat să fure mai multe bunuri dintr-un seif, atât că nu au reușit să-l deschidă. Astfel, o spargere nereușită a avut loc în data de 29 decembrie 2018, într-un imobil de pe Calea Iuliu Maniu. Jandarmii au fost alertați la 112 de către o persoană care a relatat faptul că două persoane se află într-un imobil și crede că sunt spărgători. Un echipaj s-a deplasat de urgență la fața locului și i-a prins pe cei doi chiar când ieșeau pe geamul spart. Când au văzut jandarmii, au aruncat uneltele pe care le aveau asupra lor și cu care au încercat să spargă seiful din imobil: șurubelnițe, dălți și o rangă de fier. Aceștia au fost imobilizați și predați unui echipaj al IPJ Arad în vederea continuării cercetărilor, fiind vorba de doi bărbați de 31 respectiv 27 de ani, din Uricani și Craiova. Jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.