Primarul i-a îndemnat pe locuitorii din Colonie să continue protestele

0
175

Primarul municipiului Arad, Gheor­ghe Falcă, a anunțat, luni, într-o conferință de presă că a avut o întâlnire cu locuitorii din Colonia din Aradul Nou pe care i-a îndemnat să continue protestele. „Am căzut de acord cu locuitorii nemulțumiți că aceste proteste trebuie să continue până se va rea­­liza în special strada Constituției, astfel încât și cei din zona respectivă să beneficieze de condiții optime”, a declarat Gheorghe Falcă.
El a amintit că strada Constituției era inclusă în programul blocat de Guvern anul trecut, după ce Aradul obținuse opt milioane de euro pentru 27 de străzi.
Primarul a mai spus că protestul a fost politizat, prin prezența persoanelor  care nu locuiesc în cartier. „Chiar și oamenii pe care i-am primit astăzi la discuții au fost mirați că a tri­mis la protest persoane care nu locu­iesc în zonă. Au spus că la vii­toa­rele acțiuni vor respinge apariția persoanelor care nu au legă­tură cu zona”, a mai spus primarul.
Acesta a mai adăugat că localnicii vor cere Prefecturii și parlamentarilor să facă lobby la București pentru obți­nerea finanțării de care are nevoie Aradul.
Referitor la întârzierea unor inves­tiții în drumurile din zonă, primarul a spus că lucrările nu s-au putut face în anii trecuți pentru că nu era finalizată rețeaua de apă și canalizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.