Primarul și echipa sa sunt apreciați de oameni

0
186
Florian Râb ne spune cât de importantă e canalizarea pentru săteni
Florian Râb ne spune cât de importantă e canalizarea  pentru săteni
Florian Râb ne spune cât de importantă e canalizarea pentru săteni

După discuția cu edilii comunei, am intrat în vorbă și cu câțiva localnici despre starea comunei Cermei. Din ce am auzit, munca echipei de la Primărie – în frunte cu primarul – este unanim apreciată. Iată câteva păreri mai aparte.

„Apoi, noi îl votăm cât trăiește pe primaru’ nostru: ajută săracii. Nu apuci să stai la ușa lui – după ce i-ai spus necazul, ori la alți – că te-a și rezolvat“ ne spune localnica Florica Covaci.

Și Florica Covaci are numai cuvinte bune despre primar
Și Florica Covaci are numai cuvinte bune despre primar

„Ce să zicem de primar decât de bine; iată, acum de când deja ne face și canalizare suntem la nivel cu orășeanu’. Dar orășeanu’ nu prea este ca noi: că noi mai avem un ou, un lapte, un cartof și cam de toate din gospodăria noastră… În primarul ăsta este atâta respect față de noi că n-ai ce să-i reproșezi: te ascultă, te ajută, or despre ce e vorba“ ne spune și Florian Râb din Șomoșcheș.

Iar nană Catița, tot din Șomoșcheș, mai completează: „avem primar și vice tare cumsecade. Sunt alături de noi tot timpul – și la bine și la rău. Ne știu situațiile la toți și ne ajută cât se poate“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.