Produse confiscate de jandarmi, la Obor

0
129

La sfârșitul săptămânii trecute, jandarmii arădeni au desfășurat mai multe acțiuni de prevenire și combatere a fenomenului infracțional și contravențional, în mai multe zone din municipiul și județul Arad. În acest context au fost aplicate 30 de sancțiuni contravenționale în valoare de 8.300 lei și au fost ridicate în vederea confiscării, bunuri în valoare de peste 10.000 lei.

În Piața Obor din municipiul Arad, jandarmii au depistat două persoane care ofereau spre comercializare trecătorilor, produse de îmbrăcăminte, marochinărie, accesorii de modă și  parfumuri inscripționate cu sigla unor mărci cunoscute.

Întrucât a existat suspiciunea că toate produsele sunt contrafăcute și având în vedere faptul că, „punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare” constituie infracțiune, conform prevederilor Legii nr. 84/1998 (republicată), privind mărcile și indicațiile geografice, jandarmii au  întocmit pe numele celor două persoane, actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, iar produsele au fost ridicate în vederea confiscării. În perioada următoare, Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad, va adopta un set de măsuri și acțiuni specifice pentru siguranța cetățeanului, urmărindu-se prevenirea și combaterea faptelor antisociale  și a celor care aduc atingere normelor de conviețuire socială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.