Program prelungit la Biblioteca Judeţeană

0
61

Pentru a veni în întâmpinarea cititorilor, începând din luna octombrie Biblio­teca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad își va prelungi programul, urmând să fie deschisă și în zilele de sâmbătă.
„Am primit solicitări de la cititori, în special din partea celor care realizează diferite documentări sau lucrări   științifice, de a prelungi programul de funcționare al bibliotecii. Ne bucurăm să îi anunțăm că acest lucru se va realiza începând cu prima săptămână din luna octombrie. Astfel, în fiecare sâmbătă, Sala de Lectură Carte și Periodice va fi deschisă între orele 9.00-13.00, oferind toate serviciile doritorilor.
Este doar un prim-pas, iar în viitor, în funcție de solicitări, dar și de completarea personalului bibliotecii, vom extinde acest program, gândindu-ne chiar și la ziua de duminică. De asemenea, anul viitor, după încheierea inventarului, se ia în calcul prelungirea programului și la Secția Împrumut Carte pentru Adulți” a precizat Doru Sinaci, manager al Bibliotecii Județene „Alexandru D. Xenopol” Arad.
(G.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.