Reacţia lui Vasile Ciceac după plecarea lui Onea din PNL Nădlac: „Îmi pare rău că a plecat, dar nu mă încurcă cu nimic“

0
136

Scandalul se acutizează la Nădlac: consilierul judeţean Mircea Onea s-a rupt din PNL şi candidează independent la primărie. În cadrul întâlnirii Comitetului Executiv Judeţean al PNL Arad a fost discutată şi hotărârea PNL Nădlac de susţinere a candidaturii lui Mircea Onea la funcţia de primar al oraşului Nădlac.

„În cadrul acestei intâlniri, am prezentat rezultatul celor două sondaje de opinie care îmi sunt favorabile precum si rezultatul votului Adunării  Generale a PNL Nădlac, care m-a  desemnat cu aproximativ 88% să reprezint organizaţia la alegerile din iunie. Totuşi, organismul de conducere al PNL Arad, format în mare parte din primari, a decis să infirme hotărârea organizaţiei din Nădlac şi să susţină candidatura primarului actual, în baza unui calcul politic la nivel judeţean şi a unei recomandări a BPN al PNL” a declarat actualul consilier judeţean Mircea Onea.

Hotărârea luată de Comitetul Executiv Judeţean al PNL a dus la decizia lui Mircea Onea de a candida independent.

„Având în vedere aceste aspecte, comunic că nu pot pune interesele politice în faţa intereselor localităţii, chiar dacă deţin funcţii politice la nivel local şi judeţean. În consecinţă, voi respecta dorinţa majorităţii cetăţenilor şi voi candida la funcţia de primar a localităţii Nădlac în calitate de candidat independent, alături de cei care vor alege să mă susţină. Regret faptul că părăsesc acest partid, mai ales că organizaţia din Nădlac este una dintre cele mai bune din judeţ, cu o echipă minunată şi cu rezultate frumoase în ultimii ani. Nu am amânat intenţionat acest moment, ci am respectat o procedură care este prevăzută în regulamentul de organizare şi funcţionare al PNL” a precizat Mircea Onea.

Am încercat să aflăm şi punctul de vedere al primarului Vasile Ciceac legat de decizia pe care a luat-o fostul său colaborator. Primarul ne-a declarat: „Este decizia sa şi o respect. Îmi pare rău că pleacă dar nu mă încurcă cu absolut nimic. Nu îmi este frică decât de Cel de sus. Eu aş fi vrut să mergem în tandem, să facem o echipă bună care să facă ceva bun pentru oraş, dar asta este. Nu putem trage în direcţii opuse“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.