Rică Neaga: „În ciuda scorului sever, sunt mulțumit de atitudinea băieților”

0
115

Chiar dacă echipa sa a încasat triplul golurilor cu CS Mioveni, Rică Neaga și-a schimbat discursul la finalul amicalului pierdut cu 6-1 în fața celor de la FC Brașov. Antrenorul grupării de pe malul Crișului Alb chiar a dorit să-și felicite jucătorii pentru implicare. „Am făcut o primă repriză bună, mai bine spus 40 de minute. Am și marcat, am riscat de puține ori în apărare, iar apoi, pe fondul oboselii acumulate ca urmare a antrenamentelor foarte tari din cantonament, am încasat destul de multe goluri. Chiar eu le-am spus la un moment dat fotba­liștilor să-și dozeze efortul fiind în plină perioadă de acumulări fizice. În schimb, ca atitudine mi-au plăcut toți, spre deosebire de meciul cu Mioveniul. Dacă acum două zile i-am criticat, acum chiar îmi doresc să-i felicit.  Pare paradoxal având în vedere scorul mare la care am pierdut, dar de data aceasta jucătorii au vrut… Au vrut, dar nu au putut mai mult astăzi, împotriva unei echipe foarte bune, cu pretenții de Liga 1. În ciuda scorului sever, nu-mi fac griji pentru viitor. Această echipă va arăta bine din toate punctele de vedere începând din prima etapă de campionat”, a precizat fostul atacant al Stelei.
„Pot spune că sunt mulţumit de evoluţia băieţilor în acest meci. A fost o continuare a jocului bun pe care l-au făcut şi la Chiajna cu Rapid. Din păcate, în ultimele zile au apărut câteva accidentări în lot, dar asta face parte din sport, trebuie să le luăm ca atare. Sper ca jucătorii accidentaţi îşi vor reveni cât mai repede. Avem discuţii cu jucătorii pe care îi mai dorim. Mai am nevoie de cel puţin un fundaş central, de un junior şi poate chiar de un portar”, a declarat Mihai Stere, antrenorul Brașovului.
Sebișul are programat un amical și azi, în nocturnă, la Miercurea Ciuc, cu divzionara a treia pregătită de Robert Ilyeș, FK Csikszereda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.