Ripensia a învins, în amical, UTA a venit fără vedete!

0
109

(foto: uta-arad.ro)

Ieri, pe terenul sintetic din incinta bazei LPS Banatul Timișoara, o echipă secundă a UTA-ei a fost față în față cu Ripensia, într-un meci amical. Roş-albii au fost conduşi de pe margine de Sandu Gaica şi Adrian Ungur, supervizaţi de Cristi Păcurar, în vreme ce Ionuț Popa a rămas acasă pentru un antrenament cu jucătorii care au dus greul săptămânii trecute.
Doar opt dintre componenţii primei echipe a UTA-ei au făcut deplasarea pe Bega, în condiţiile în care unii jucători de bază acuză probleme medicale, iar alţii se resimt după jocurile precedente. Formația de start ară­deană, de la Timişoara, a arătat aşa: Zamfir – Ivan, Iuga, Salka, I.Gavrilă – Coulibaly, Hrezdac – Mijokovic (în probe), Isac, Merian – Popa.
Cu prima echipă în teren, timişorenii au controlat meciul de ieri, dar au înscris o singură dată: cu un minut înainte de pauză, Hecsko a aruncat mingea în suprafața de pedeapsă, iar Mansour a pivotat în 6 metri stânga și a trimis pe lângă Zamfir.
La UTA au mai jucat, pe parcurs, Haloș, A. Gavrilă şi Cocriș. UTA încheie seria amicalelor sâmbătă, ora 12, când pe Motorul urmează să înfrunte liderul din C4, Şoimii Lipova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.