Rugbiștii arădeni au făcut spectacol cu Sibiul și încearcă să-și ia revanșa în fața gălățenilor

0
115

A doua etapă a play-outului Diviziei Naționale la rugby a programat, pe Arena „Banatul” din Sânnicolau Mic, întrecerea dintre CS Universitatea Arad și CSM Sibiu. Oaspeții au ajuns cu o jumătate de oră mai târziu la teren, în timp – însă – pentru ca meciul să se dispute.
Altfel, superioritatea „stundeților” arădeni a fost netă pentru un scor, 40-15, ce nu lasă loc altor comentarii. Eseurile gazdelor au fost opera lui C. Farcaș 2, Burai 2, Perici și Grindei, iar Szucs a transformat cinci dintre ele. Argintaru, Marinca, Grindei – Pintea, A. Farcaș – Postolachi, Cristea, Stoica – Perici, Szucs – Dat, Nastiuc, C. Farcaș, Burai – Munteanu a fost „15-le” cu care a abordat CS UAV meciul, pe parcurs mai intrând în luptă: Popescu, Dancu, Țucudean, Pasztor și Bordea. „Meciul a fost frumos, deschis, o bună propagandă pentru rugby. La finalul acestei săptămâni ne deplasăm la Galați în încercarea de a ne lua revanșa pentru eșecul din prima etapă, de la Arad și de a ne păstra șansele de a termina pe primul loc în play-out”,
ne-a mărturisit Marian Grindei, antrenorul-jucător al CS UAV.
În acest moment, moldovenii conduc mini-clasamentul play-outului după succesele externe cu Aradul: 27-7 și Sibiul 42-7. De menționat, însă, că nicio echipă nu va retrograda la finalul acestei ediții a Diviziei Naționale la Rugby.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.