Sampaoli: „Chilienii trebuie să fie mândri de jucătorii naționalei”

0
111

Round of 16 - Brazil vs ChileSelecţionerul argentinian al statului Chile, Jorge Sampaoli, a declarat sâmbătă seară că toţi chilienii trebuie să fie mândri de jucătorii lor, care au „intrat în istorie”, după ce au ajuns în opti­mile Cupei Mondiale, unde au fost învinşi de Brazilia, scor 4-3, la loviturile de departajare.
„Nu sunt fericit că am ieşit de la Mondial în acest fel. Mă gândesc la eforturile jucătorilor mei în faţa favoriţilor competiţiei… Unii şi-au pus sănătatea în pericol pentru a-şi reprezenta ţara. Chilienii pot fi mândri de ei. Ei au intrat în istorie prin ceea ce au arătat, mai ales în această seară, cu acea bară din ultimul minut care ar fi putut schimba totul. Acum ne gândim la Copa Ame­rica. Trebuie să continuăm să facem spectacol, aşa cum am făcut în Brazilia”, a declarat Sampaoli.
Reprezentativa Braziliei s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, după ce a învins, sâmbătă, la Belo Horizonte, cu scorul de 4-3, în urma executării loviturilor de departajare, selecţionata statului Chile. La finalul celor 90 de minute de joc şi a prelungirilor, scorul a fost egal, 1-1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.