Şapte migranți din Egipt, Siria și Maroc, descoperiți în zona Turnu

0
101

Șapte migranți au fost depistați în încercarea de a trece ilegal granița în zona frontierei Turnu. Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Turnu, au descoperit şapte cetăţeni din Siria, Egipt și Maroc, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, pentru a ajunge în vestul Europei.

Duminică dimineața, în jurul orei 11.00, poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu – ITPF Oradea au surprins, la aproximativ 200 de metri faţă de linia de frontieră cu statul vecin, şapte persoane care se îndreptau pe jos, spre teritoriul Ungariei şi care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

Cei șapte cetățeni străini au fost preluați și transportați la sediul Sectorului PF Turnu, pentru cercetări. Polițiștii de frontieră au stabilit că grupul este format din trei cetăţeni din Egipt, trei cetăţeni din Siria şi un cetăţean din Maroc, patru bărbaţi și trei minori. Adulții au vârste cuprinse între 19 şi 41 de ani, iar minorii au toţi 16 ani. Aceştia au declarat că doreau să ajungă în vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun”, spun reprezentanții Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.