Săvârșinul a mai rămas doar cu „stranierii” din Făget și s-a împăcat cu amenințarea retrogradării: „Satisfacții mai mari, cu investiții mai mici”

0
95

Cetate Săvârșin nu mai repetă parcursul din ediția precedentă de campionat, când a revenit, după mulți ani, în Liga a IV-a. Lotul din tur nu a mai fost chiar la nivelul celui din stagiunea 2016-2017, dar cu toate astea formația din comuna regală se așteptau la o altă „zestre” în clasament. „Am făcut doar 7 puncte din 14 partide, nu cred că poate fi mai rău la primăvară. Iar dacă va fi, ne asumăm și o eventuală retrogradare. Câteodată e mai bine să fi o echipă bună de Liga a V-a, decât una slabă de Liga
a IV-a. Satisfacțiile vor fi mai mari și investițiile mai mici. Iar suporterii noștri vor fi și mai implicați emoțional. Am optat doar pe jucători din zonă, plus cei patru «stranieri» de la Făget și o să încercăm să ne menținem în acest eșalon. Dacă reușim bine, dacă nu, nu e un capăt de țară”, a menționat Cătălin Neamț, an­trenor și jucător la Săvârșin.
Într-adevăr, „galben-albaștrii” nu s-au opus plecării jucătorilor din Arad, respectiv Fl. Pavel și A. Popa, care au ales Zăbraniul, Gherghel și Geanîm, care au ajuns la Felnac, respectiv Bontea (Păuliș). Situațiile lui Toc și Cotuna sunt incerte, dar există șanse mici ca ei să continue la Săvârșin. Prin urmare, la reunirea ce a avut loc marți, Neamț a realizat că are sub comandă un lot extrem de tânăr, de la care face rabat doar colegul său de generație, Silviu Iștoc. „Pe lângă băieții din Făget, Oprea, Benescu, Dumitrașcu și Căliman, am mai avut la antrenamente copiii. Adică Marc, Herbei, Daniel Petrean, Dionisie Petrean, Flavius Petrean, Ursu, Bogdan și Muntean. Deocamdată, Boc este plecat la Centrul de Excelență Târgu Mureș, unde este antrenat de Dan Stuparu, rămâne de văzut dacă va și rămâne acolo. O să discut și cu Toc și Cotuna, căci ei nu ne-au cerut deocamdată dezlegările, dacă ei doresc să continue sunt bineveniți la antrenamente. Altfel, oricum mai avem nevoie de fundaș central și mai ales un portar”, mai spune Neamț.
Săvârșinul rămâne cu două antrenamente pe săptămână și dorește să lege măcar două-trei ami­cale până la reluarea campiona­tului, pe 10 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.