Scandal în Parlament: opoziţia cere revocarea lui Dragnea !

0
169


Deputaţii opoziţiei au recurs, miercuri dimineaţa, la o formă inedită de protest, bătând cu palmele pe bănci, de fiecare dată când vorbea vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, conducătorul şedinţei. Protestul a fost provocat de refuzul lui Iordache de a trece pe ordinea de zi solicitarea PNL de revocare a sa şi a lui Liviu Dragnea.
„Astăzi (miercuri – n.r.) vă solicităm ca pe ordinea de zi de plen două solicitări de revocare a dlui. vicepreşedinte Florin Iordache şi a dlui. preşedinte al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea. De asemenea, prima solicitare pe care v-o fac şi vă rog să ţineţi cont de succesiunea solicitărilor de procedură şi în felul acesta să le supuneţi votului”, a cerut Raluca Turcan, deputat PNL.

Totodată, aceasta a solicitat ca şedinţa de plen să fie condusă de vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Marilen – Gabriel Pirtea (PNL), şi nu de Florin Iordache.

„Există suspiciunea că dvs. vă mai menţineţi la putere prin fraudă şi sunteţi predispuşi la încălcarea regulamentului. De asemenea, vă supun votului propunerea ca votul astăzi să fie cu mână ridicată, întrucât am avut număroase dovezi că sistemele electorinice votează la dispoziţia conducerii Camerei Deputaţilor. Nu avem încredere în modul în care veţi utiliza sistemele electronice”, a mai spus Turcan. Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.