Sculici: „Vinovați, fiindcă o repriză ne-am crezut în vacanță, iar în a doua am ratat prea mult”

0
136

sculici2Oarecum neașteptat, Ineul s-a încurcat cu Minerul Motru la ultimul meci pe teren propriu din acest sezon. În tur, zărăndanii se impuneau în Valea Jiului, iar acum păreau a avea și mai mari șanse de izbândă și asta pentru că echipa lui Mocioi a venit în ziua meciului și în doar în 12 jucători în Țara Zărandului.
„Din lipsă de obiectiv, cel puțin în prima repriză am crezut că suntem în vacanță. Am crezut că dacă îmbrăcăm echipamentul și intrăm pe teren e destul. Nu a fost și pentru că Motru e ochipă bună, mult peste Filiași, cealaltă formație ce a venit la Ineu în ziua jocului.  Ne-am mai trezit după pauză, dar, din păcate, am ratat din nou foarte mult”, a explicat Cristian Sculici la finalul confruntării încheiate la egalitate: 1-1.
Antrenorul zărăndanilor a fost la un pas de a fi trimis în tribune de „centralul” Brașoveanu după protestele vehemente de la mij­locul reprizei secunde. „Dacă a reușit să mă enerveze și pe mine e ceva… Tensiunea îmi crescuse încă din prima repriză când, consider eu, trebuia să primim două penalty-uri, dar am intrat la cabine cu 0-1. Când au mai apărut și alte decizii neconforme cu realitatea, am fost pe cale să explodez. Sigur, am văzut că și oaspeții au avut nemulțumirile lor, poate pe bună dreptate, dar – până la urmă – nu se mai poate schimba nimic. Principalii vinovați suntem noi pentru cum am evoluat în prima repriză. Îmi asum  acest rezultat mai slab pentru că nu am reușit
să-i fac să înțeleagă pe jucători că trebuie să rămână concentrați până în ultimul minut al campionatului și să respecte orice adversar”, a adăugat Sculici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.