Se deschide circulația pe pasajul CET!

1
2432

Iată că lumina de la capătul pasajului se întrevede ușor ușor. După luni de amânări și discuții aprinse, constructorii pasajului de pe centura Aradului, din zona CET, au dat zor și acum se anunță deschiderea pasajului. Începând cu 4 octombrie, firma constructoare este obligată să plătească penalități, lucru care probabil i-a băgat în priză pe muncitori, căci a fost anunțată deschiderea circulației pe respectivul pasaj. Informația a fost confirmată telefonic de Cristian Ispravnic, directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara, care ne-a declarat: Pasajul este gata. Se va da drumul circulației săptămâna viitoare, încă nu s-a stabilit data exact. Practic nu este o recepție a lucrării, doar deschiderea traficului pe pasaj.

Din spusele lui Ispravnic, lucrările la pasaj nu sunt finalizate sută la sută, dar asta nu va afecta circulația automobilelor. Mai sunt niște lucrări mici, care nu se pot efectua până nu se circulă pe pasaj. Mai trebuie demolate niște treceri peste calea ferată, care nu se pot demola până nu deschidem traficul pe pasaj. Practic, lucrarea este gata, doar niște demolări mai sunt de făcut, dar sigur se deschide traficul, a precizat Ispravnic.

Referitor la penalitățile atribuite întârzierii constructorilor, Cristian Ispravnic a confirmat că se vor sancționa constructorii pentru depășirea termenului limită, conform contractului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.