Sechestru asiguratoriu pe maşina lui Adrian Buleu

0
176

abelMagistratul care judecă dosarul în care Adrian Buleu este acuzat de omor a prezentat soluţia în cazul procesului care a avut loc, pe data de 27 martie, la Reşiţa.

„Având în vedere lipsa răspunsurilor la adresele de la filele 225 şi 226 dosar, instanţa dispune repetarea adresei către Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, pentru a ne comunica o copie a declaraţiei luată persoanei care a găsit portofelul lui Apostol Abel, precum şi repetarea adresei către Tribunalul Arad pentru comunicarea unei copii a hotărârii având ca obiect declararea judecătorească a numitului Apostol Abel, cu menţiunea datei şi a modalităţii rămânerii definitive”, se arată în soluţie.

Cu privire la solicitarea ca Adrian Buleu să depună la dosar factura autoturismului BMW, în vederea instituirii sechestrului asiguratoriu, judecătorul urmează să se pronunţe.

În aceeaşi soluţie se mai arată că, „în măsura în care apărătorii părţilor civile consideră că proba cu înscrisuri (respectiv CD ce conţine imagini) depuse la acest termen de judecată este relevantă pentru apărarea pe care o fac (…),instanţa va admite administrarea acesteia şi dispune ataşarea respectivelor înscrisuri şi a CD-ului la dosarul cauzei”. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.