Semnarea contractului pentru terenul sintetic de pe „Motorul”, amânată de un… aviz de la Trezorerie

0
86

După cum vă relatam la începutul săptămânii trecute, ISCHIA Sport SRL e câștigătoarea licitației pentru pentru lucrările de montare a gazonului sintetic de pe arena „Motorul”, iar contractul cu Primăria Arad ar fi trebuit să se semneze chiar luni. Reprezentanții firmei de pe Dunăre s-au deplasat în orașul nostru, dar au făcut-o degeaba. Trezoreria nu a dat aviz pentru încheierea afacerii, astfel că actele vor fi parafate, cel mai probabil, de abia săptămâna viitoare.
Dar, chiar și după sem­narea contractului, nu în­seamnă că ISCHIA Sport SRL va intra automat în cele 30 de zile în care trebuie să predea gazonul la „cheie”. Tot Pri­măria s-a angajat ca o parte a infrastructurii, mai bine spus pregătirea straturilor inferioare înainte de intervenția firmei specializate din Galați, să o realizeze chiar ea, iar asta ar putea însemna alte zile (săptămâni) pierdute în plus. Operațiunea nu a putut fi făcută până acum, căci doar firma câștigătoare a licitației putea da indicațiile tehnice pentru realizarea sa.
Cert este că data de 24 martie, când UTA o găzduiește pe CS Afumați, nu mai poate fi luată în calcul pentru revenirea „roș-albilor” din „exilul” de la Șiria. Poate, o dată ceva mai realistă ar fi 21 aprilie, când e programat derby-ul Vestului, cu Campioana Provinciei în rolul grupării organizatoare.
Vă reamintim că ISCHIA Sport SRL a amenajat și pista de atletism de pe arena „Gloria”, în 2012. Acum, a prezentat cea mai avantajoasă ofertă pentru sinteticul de pe „Motorul”, respectiv 1.050.000 de lei, aproximativ 225 de mii de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.