Sfârşit de săptămână „de vis” organizat de CCIA la Expo Arad

0
97

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad organizează la Expo Arad, în perioada 29-31 ianuarie, târgul „Petreceri de Vis”, cel mai important eveniment dedicat planificării şi organizării de nunţi şi evenimente. „«Petreceri de vis» se alfă la cea de-a noua ediţie şi promite a fi un succes datorită implicării întregului colectiv al CCIAA, astfel că întreaga suprafaţă alocată evenimentului a fost ocupată în totalitate, firmele expozante reuşind să ofere produse şi servicii de cea mai înaltă calitate. Anul acesta, EXPO Arad îşi va prezenta oferta pentru organizarea celor mai importante evenimente arădene”,  declară Tiberiu Ciul, director general al CCIA Arad.

În cele două pavilioane ale complexului Expo Arad, firmele participante la evenimentul expoziţional vor prezenta cele mai importante noutăți din domeniu: rochii de mirese în tendinţe actuale, costume pentru miri, ținute pentru ocazii speciale, bijuterii și accesorii, aranjamente florale, locații pentru petreceri, servicii de catering, torturi, servicii foto-video și sonorizare, coafuri și machiaje și multe alte surprize.

Pe parcursul celor trei zile de expoziție se va desfăşura un bogat program conex: prezentări de rochii de mirese și de seară, demonstrații de make-up și hair style, dansuri latino și de societate, muzică live, recitaluri de muzică, ansambluri artistice de muzică populară, reprezentaţi ai obiceiurilor de nuntă și multe altele, toate menite să ne introducă în atmosfera de petrecere.

Programul de vizitare a expoziţiilor este următorul: vineri: 10,00-20,00, sâmbătă: 10,00-20,00, duminică: 10,00-18,00. Organizatorii asigură vizitatorilor transport gratuit de la stația Podgoria, din oră în oră, începând cu ora 11,00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.