„Șoimii”, fără Rusu și Cuedan cu ACS Poli

0
130

rusuDupă două etape în care au urmărit de pe margine lupta în seria de Vest a ligii secunde, Șoimii Pâncota revine în iarbă pentru „duelul” cu lide­rul campionatului. Teoretic, „alb-negrii” au avut timp să se acomodeze cu noul antrenor, care – încetul cu încetul, începe să-și impună stilul. Ionuț Popa a spus încă de la bun început că echipa va ajunge să evolueze așa cum își dorește el peste cel puțin o lună – două, obiectivul fiind, de fapt, câștigarea a cât mai multe puncte în play-out.
Asta nu înseamnă că cele două „bătălii” din sezonul regulat nu vor fi duse până la capăt, deși e clar că în ambele se pleacă cu șansa a doua. Cel puțin pe „Dan Păltinișanu”, teamul lui Alexa e mare favorit sâmbătă seara. Pâncotanii continuă să aibă două absențe importante, una din rândul fotbaliștilor experimentați, iar cealaltă la capitolul fotbaliști Under 22.
Deși se părea că va fi apt până la meciul de la Timișoara, căpitanul Adrian Rusu încă mai resimte ușoare dureri la genunchiul operat în toamna anului trecut și-și amână revenirea pe gazon.
„Adi e serios, iubește mult fotbalul, dar intrând acum la joc ar risca mult o nouă accidentare. Nu cred că va forța”, spune Dumitru Mitu, unul dintre „secunzii” lui Popa.
Titular în 90% din meciurile campanieide toamnă, Flavius Cuedan s-a accidentat înainte de deplasarea de la Caransebeș. Unul dintre degetele piciorului drept e fisurat, iar tânărul mijlocaș  mijlocaș s-a antrenat doar separat în ultimele două săptămâni. În aceste condiții, Suciu și Traore au șanse mari să fie titular pe Bega, însă „Mister” se gândește și la includerea în primul „unsprezece” a atacantului, Alexandru Cioablă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.