Șoimii Pâncota, învingătoare la Jimbolia

0
138

bordeaTrupa din Podgorie s-a impus, ieri dimineață, în amicalul pe care l-a disputat la Jimbolia, în compania echipei lui Marcel Băban. De fapt, team-ul timișean s-a combinat acum cu Mama Mia Beci­cherecu Mic și are un efectiv redutabil.
Meciul l-a decis golul lui Pirtea, din minutul 70. „Un meci bun, am avut încă două ocazii bune, prin Oprea și Negruț, amândoi au fina­lizat periculos din 16 metri, portarul a intervenit la timp”, a povestit directorul sportiv al alb-negrilor, Sorin Tarcea, care a notat și două șanse bune ale gazdelor.
A venit Cristi Bordea!
Ionuț Popa a început cu Sălăjan – Negruț, Rusu, Traore, Doda – Fuchs, Issa, Oprea, Pir­tea – Cuedan – Leucuța. Actul al doi­lea, Șoimii l-a avut în poartă pe Cristi Bordea, goalkeeperul arădean legitimat ultima dată la FC Bihor! Bordea (27 de ani) a fost juniorul UTA-ei, apoi a trecut, în ordine, pe la Gloria Arad, Li­berty Salonta, Șoimii Pîncota (Liga IV), Voința Sibiu, FC Olt și FC Brașov (Liga I).
În probe a venit și atacantul Stoichescu, de la Lugoj, dar arădenii au realizat că nu e ce își doresc ei. Pe lângă cei doi, „Mister” a mai apelat la Farcaș, Dubeștean, Dan, Mandache, Pavel, Lazea și Gîlcă.
Joi dimineață, de la ora 10,00, Șoimii Pîncota întâlnește divizionara D Victoria (Lunca Teuz) Cermei. Meciul se joacă pe arena din cartierul Subcetate. Săptămâna se în­cheie sâmbătă, la Ineu, cu un amical în compania alb-albaș­trilor din localitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.