Ştefan, fiul actorului Ion Caramitru dă explicații legate de incidentul cu fiul lui Dragnea, în urma căruia s-a deschis dosar penal: Noi am reproşat asocierea cu PSD

0
494

Ştefan Caramitru a transmis într-un comunicat de presă remis luni seară că în urmă cu 10 zile a avut loc un incident verbal..minor pe stradă, cu Valentin Dragnea. Acesta a ținut să precizeze că soţia acestuia i-a persiflat, iar el le-a reproşat asocierea cu PSD şi agresivitatea faţă de cetăţeni.

„Locuiesc pe aceeaşi stradă cu Familia Dragnea în Cotroceni, însă nu ne cunoaştem. Într-adevăr, în urmă cu aproximativ 10 zile a avut loc un incident verbal minor în trafic pe strada unde locuiesc (maşina pe care o conduceam nu putea avansa din cauza autoturismului care bloca strada în care se aflau – ulterior am aflat – Valentin Dragnea şi soţia acestuia, conduşi de un şofer). Am claxonat pentru a semnaliza prezenţa noastră şi intenţia de a avansa moment după care pasagerii au coborât din maşină. În acel timp a avut loc o altercaţie verbală cu doamna Dragnea moment în care dl. Dragnea a plecat în grabă şi a intrat în curtea imobilului. Soţia acestuia ne-a persiflat, folosind o atitudine lipsită de eleganţă, iar noi am reproşat asocierea cu PSD şi agresivitatea generală faţă de cetăţeni”, a transmis Ştefan Caramitru, într-un comunicat de presă.

Fiul lui Ion Caramitru susţine că i-a fost greu să nu reacţioneze la un atac verbal, „în special după experienţa avută în noaptea de 10 August împreună cu cei apropiaţi în Piaţa Victoriei”.

„După câteva minute, incidentul s-a aplanat, fiecare ne-am retras la casele noastre. De atunci, nu am fost contactat de nimeni şi nu am comunicat acest incident la terţi, şi nu a mai avut loc nici o discuţie cu familia Dragnea. Până în acest moment, nu am fost informaţi oficial din partea organelor competente privind existenţa unei plângeri cu privire la această altercaţie verbală şi sunt foarte surprins de informaţiile care se vehiculează în presă mai ales că nu am fost contactaţi pentru a ne exprima un punct de vedere. Sunt şocat de detaliile prezentate de anumite trusturi de presă, care menţionează „agresiuni” din partea mea si alte fapte care sunt foarte departe de realitate. Daca într-adevăr exista o plângere penală cu privire la acest incident minor, vom răspunde oricăror solicitări din partea autorităţilor şi vom furniza orice informaţie necesară pentru stabilirea adevărului”, potrivit sursei citate.

Fiul lui Liviu Dragnea, Valentin, şi soţia acestuia au fost agresaţi verbal pe stradă, Parchetul Judecătoriei Sectorului 5 deschizând un dosar penal în care se cercetează fapte de ameninţare şi tulburarea ordinii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.