Ştiri pe scurt (09.09.2015)

0
114

Furt din locuinţă

Trei adolescenţi, care ar fi comis un furt din locuinţă, au fost identificaţi de poliţiştii Secţiei nr. 1 de Poliţie Vlaicu. Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 3-4 septembrie a.c., cei trei adolescenţi, cu vârste cuprinse între 13 şi 14 ani, toţi din Arad, ar fi pătruns prin escaladarea gardului în curtea unui imobil aflat în renovare, de pe strada Bucegi, din municipiu, iar din interiorul imobilului ar fi sustras mai multe cabluri tip prelungitor şi o scară din aluminiu, în valoare totală de aproximativ 400 de lei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, cei trei adolescenţi fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. De asemenea, poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestora.

 

Prins în flagrant

În cursul zilei de marţi, poliţiştii de la Poliţia oraşului Pecica au depistat în flagrant un tânăr, bănuit că ar fi sustras un telefon mobil şi bani dintr-o locuinţă de pe raza localităţii Pecica. Poliţiştii au depistat în flagrant un tânăr de 17 ani, despre care s-a stabilit că, iniţial, la scurt timp înaintea depistării, ar fi pătruns pe o poartă şi o uşă lăsate descuiate, într-o locuinţă de pe raza localităţii Pecica, de unde ar fi sustras un telefon mobil şi suma de 400 de lei dintr-un portofel. Pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Şoferi amendaţi

În doar 24 de ore, poliţiştii rutieri au aplicat aproape 300 de amenzi în trafic. Oamenii legii au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 296 de amenzi, în valoare totală de aproximativ 88.000 de lei. Dintre acestea, 55 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 241 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 17 permise de conducere şi 10 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.