Street FOOD Festival, cel mai mare festival culinar, dă și anul acesta tonul evenimentelor pentru gurmanzi

0
192

Street FOOD Festival, „festivalul care a adus aromele interesante și preparatele apetisante aproape de gurmanzi și pofticioși”, se va desfășura și anul acesta la Arad. Între 4 și 7 iulie, în Parcul Eminescu, vizitatorii se vor putea bucura de preparate gustoase, concerte de muzică live, activități special gândite și zone de relaxare cu decoruri diverse. Mai mult, pofticioșii vor mai putea lua parte la diferite demonstrații și activități alături de binecunoscutul Chef Foa, care va intriga și anul acesta papilele gustative a ale arădenilor.

Truck-urile cu bunătățuri vor ajunge și în 2019 în mai toate colțurile țării, poposind la Oradea, Sibiu, Timișoara, Brașov, Baia Mare, Arad, Galați, Bacău, Iași, Craiova și, bineînțeles, și Cluj-Napoca.

Street FOOD Festival, primul și cel mai mare festival culinar din țară, este un concept de festival care a debutat în 2016 la Cluj-Napoca şi ulterior a fost dezvoltat în alte 11 oraşe. An de an festivalul a atras tot mai mulți „pofticioși” și participanți, iar în anul 2018 festivalul a fost vizitat de peste 800.000 de persoane care au avut ocazia să încerce rețete ingenioase și să participe la activităţi recreative.

Organizatorii le reamintesc arădenilor și de impactuș social al fenomenului de street food. „Revoluţia street food a avut un impact însemnat şi la nivel de comunitate prin conştientizarea nevoii de a-i ajuta pe cei defavorizaţi sau prin combaterea fenomenului de risipă alimentară, au spus aceștia.

Mai multe informații despre evenimente puteți găsi pe site-ul www.streetfoodfestival.ro sau pagina de Facebook facebook.com/StreetFoodFestivalRomania/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.