Super Bowl 2019. Cât a costat un minut de publicitate

0
122

Cea de-a 53-a ediţie a Super Bowl-ului a fost una a super­lativelor: de la recordurile sportive până la cifrele exorbitante, scrie cancan.ro.
Finala Ligii de Fotbal American (NFL) a fost câștigată de New England Patriots, iar victoria obținută în acest an le-a adus sportivilor în palmares al șaselea titlu Super Bowl. În legătură cu minutul de pu­blicitate, așa cum era de așteptat, nu a fost deloc ieftin.
Gala Super Bowl 2019 a avut loc dumi­nică, pe o arenă de 1,6 miliarde de dolari – Mercedes-Benz Stadium – din Atlanta.
Cât a costat un minut de publicitate la Super Bowl 2019
Nu mai e un secret pentru nimeni că Super Bowl este şi evenimentul cu cel mai scump minut de publicitate din lume, care a devenit cel mai urmărit program de televiziune din Statele Unite. În cadrul ediției din acest an, prețul a fost de 10 milioane de dolari. Reclamele, considerate o parte esenţială a show-ului, au fost prezentat pe cel mai mare ecran instalat vreodată pe un stadion și au fost înţesate cu vedete, iar mesajele acestora au fost sociale. Sarah Jessica Parker, Cardi B, Seinfeld, Charlie Sheen, Harrison Ford, Backstreet Boys, Jeff Bridges, și Lil Jon sunt doar câteva dintre vedetele care au apărut în sporturile publi­citare difuzate în cadrul Super Bowl 2019.
Maroon 5 – cap de afiş pentru show-ul de la pauză
La Super Bowl – cel mai mare eveniment sportiv al anului din Statele Unite – Maroon 5 a fost cap de afiş pentru show-ul de la pauză. Din nefericire, celebra trupă nu a reușit să impresioneze publicul, iar prestația artiștilor a fost încadrată drept „cea mai slabă din istorie”, potrivit comentariilor din mediul virtual.
Milioane de telespectatori
Super Bowl 2019 a avut peste 100 de milioane de telespectatori, titrează presa de peste ocean. Printre ei se numără şi preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a cărui echipă favorită a şi câştigat. El şi prima doamnă au găzduit, la clubul de golf Trump din Florida, o petrecere la care a fost urmărit meciul. În vârstă de 74 de ani, cântăreaţa de soul Gladys Knight a intonat Imnul SUA la începutul meciului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.