Sute de bilete de tratament vor fi distribuite de CJP Arad în următoarea perioadă

0
173

bilete

Pensionarii şi salariaţii arădeni care vor să plece la tratament în staţiuni sunt aşteptaţi la Casa Judeţeană de Pensii. Din data de 20 a lunii, instituţia a anunţat începerea celei dea treia serii.  Pentru anul 2015, Casei Judeţene de Pensii Arad i-au fost repartizate până în prezent un număr de 2.530 bilete de tratament, numai în staţiunile în care CNPP are baze proprii de tratament. Casa Judeţeană de Pensii Arad a primit cu aproximativ 1.500 de bilete de tratament mai puţin decât acum doi ani.

CJP Arad aşteaptă cereri pentru bilete de tratament de tratament balnear în staţiunile în care Casa Naţională de Pensii are baze proprii de tratament. Este vorba: Moneasa –  reumatism, nevroză, sistem nervos, Geoagiu – reumatism, Pucioasa – reumatism, Buziaş – cardio- vascular, Covasna – cardio- vascular, Olăneşti – cardio- vascular, digestiv, 1 Mai – reumatism.

„Durata unui sejur este de 16 zile, iar a tratamentului balnear este de 12 zile. Condiţiile de cazare, masă şi tratament oferite de unităţile hoteliere sunt foarte bune. Pentru seria a treia cu începere din data de 20,21,22 martie, CJP ARAD dispune de locuri libere în statiunile: Moneasa ,Geoagiu ,Buziaş, 1 Mai, Olăneşti şi Pucioasa“, a susţinut Mihaela Vasil, directorul Casei Judeţene de Pensii Arad.

Seria a patra de bilete de tratament începe în 5,6,7 aprilie. Cele mai multe bilete de tratament vor fi puse la bătaie pentru staţiunea Moneasa.

Biletele gratuite vor fi împărţite pe serii şi staţiuni, pensionarilor de invaliditate în baza programului de recuperare stabilit de medicul expert de asigurări sociale, veteranilor de război, salariaţilor care lucrează în zona I şi II de expunere la radiaţii, beneficiarilor de indemnizaţii, precum şi persoanelor adulte cu handicap.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.