Tânăra din Arad, ucisă în Anglia, a lăsat în urmă doi copii

0
108

Jerbe de flori şi candele au fost puse de vecinii româncei în plină stradă la locul unde femeia a fost omorâtă. Tânăra din Arad a fost ucisă, din motive încă necunoscute. Cei doi copii ai ei, de trei şi 12 ani, au rămas în ţară. Când a avut loc tragedia însă, erau în vizită la părinţi, pe perioada vacanţei. Acum, bunica lor a plecat urgent acolo, să îi aducă acasă.

Trupul ei a fost descoperit la o adresă din Skegness, iar poliţiştii au arestat deja un suspect. Femeia se stabilise în Anglia anul trecut şi avea doi copii.

Ioana Haidemac avea 28 de ani şi îşi găsise un post de menajeră în Anglia, încă de anul trecut. Ultima dată a fost văzută în viaţa miercurea trecută. Timp de două zile însă, rudele şi prietenii nu au mai reuşit să dea de ea, aşa că vineri dimineaţă au anunţat dispariţia la poliţia din localitate. După câteva ore, poliţiştii i-au găsit trupul într-un apartament, unde au pătruns prin forţă. Era evident că se confruntă cu un caz de omor, aşa că au început imediat cercetările în acest sens. În scurt timp, l-au arestat pe principalul suspect: un bărbat de 29 de ani. Nu se ştie deocamdată din ce motiv s-a ajuns la crimă. Femeia avea doi copii, care urmează să fie aduşi în ţară, la familia din Arad, potrivit stirileprotv.ro.

Trupul Ioanei a fost descoperit după o intervenţie în forţă a poliţiei, la 80 de kilometri distanţă de locul unde locuia. Turiştii cazaţi într-un hotel din apropiere au povestit jurnaliştilor britanici cum agenţii au spart uşa apartamentului şi au intrat înăuntru. Într-un comunicat ulterior, poliţia a lăsat să se înţeleagă că femeia a fost ucisă într-un mod brutal, dar nu au dat alte detalii.

„M-a durut inima, am stat lângă nevastă-mea toată noaptea, că numai seara târziu am aflat noi”, a spus Andras Culcear, socrul tinerei.

Până anul trecut, Ioana era muncitoare la o firmă din Arad. Apoi, a decis să plece în Anglia, împreună cu partenerul ei. „Ani de zile am lucrat în acelaşi loc cu ea, a fost o fată de milioane plină de viaţă. Ca mama cu fata, eram şi ne pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat. Dumnezeu să o odinească în pace”, a spus Viorica Ursoiu, fostă colegă. „Eu am cunoscut-o acum 9 ani de zile. Era o fată veselă, nu lipsea deloc de la locul de muncă, familistă”, a precizat Nicoleta Toarcă, fostă colegă.

Cazul Ioanei a ajuns rapid şi în presa din Anglia. „Prea tânără să fie un înger” au scris jurnaliştii britanici. Foştii colegi ai tinerei au anunţat că vor ajuta familia, să îi repatrieze trupul. Rudele sunt ajutate şi de autorităţile engleze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.