Teatrul Clasic „Ioan Slavici” joacă azi şi mâine „Totul despre femei”

0
119

Organizatorii ciclului de spectacole „Luna plină de teatru” a Teatrului Clasic Ioan Slavici au programat pentru astăzi şi mâine  un spectacol care a avut premiera în urmă cu… şapte ani: „Totul despre femei”, de Miro Gavran, în regia lui Felix Crainicu. Decorul este realizat de Doru Păcurar iar costumele sunt semnate Oana  Cătălina Văran.
De-a lungul celor şapte ani de reprezentaţii spectacolul amintit s-a bucurat de un imens  succes și a făcut săli pline de fiecare dată.
Miro Gavran este unul dintre cei mai apreciați dramaturgi croați ai momentului. Regizorul  Felix Crainicu a fost atras de acest text și a  realizat un spectacol dublu, adică unul cu două distribuții. În prima variantă, rolurile sunt interpretate de actriţele Adriana Ghiniţă, Dorina Darie Peter şi Liliana Balica, iar în varianta a doua de Angela Petrean Varjasi, Mariana Tofan şi Roxana Sabău Nica. Cum fiecare din cele două variante transformă textul lui Gavran într-un spectacol diferit de celălalt, în această săptămână a Lunii pline de teatru pot fi văzute şi apreciate ambele.
Cei care vor să vadă acest spectacol o pot face astăzi, marți, 26 ianuarie, sau  mâine, 27 ianuarie. Spectacolul se joacă pe scena Sălii Studio,  de fiecare dată de la orele 19,00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.