Țigări de contrabandă descoperite la un arestat la domiciliu

0
148

Un tânăr din Sânpaul nu se dezminte când vine vorba de activitatea inftacțională pentru care a fost cercetat în repretate rânduri. Deși era arestat la domiciliu, în urma unui control a fost descoperit un adevărat depozit de țigări de contrabandă. Tânărul riscă astfel să fie arestat preventiv, pentru că a continuat să săvârșească infracțiunea pentru care era cercetat inițial. Ieri, polițiștii Biroului de Supravegheri Judiciare din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au depistat, în urma unui control specific la un arestat la domiciliu, țigări susceptibile a proveni din contrabandă. Țigările au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

Astfel, polițiștii S.I.C. au desfășurat un control la un arădean de 34 de ani, din localitatea Sânpaul, arestat la domiciliu într-un dosar de contrabandă, ocazie cu care au descoperit 21.962 de pachete netimbrate cu țigarete (439.240 de țigarete), susceptibile a proveni din contrabandă.

În urma verificărilor efectuate la imobilul în cauză și în curtea acestuia, polițiștii au descoperit țigările într-o autoutilitară de culoare neagră, în alte două autoutilitare neînmatriculate, într-o anexă a unei hale, precum și într-un tomberon aflat în curte.

Întreaga cantitate de țigarete a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, cauza fiind preluată de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Arad, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.