Tunisian cu acte false, depistat la Curtici

0
281

În data de 3 martie, in jurul orei 16.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Curtici au depistat un cetăţean tunisian care a încercat să treacă ilegal frontiera, folosind o carte de identitate falsă.

La Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, călătorind ca pasager într-un tren internaţional (n.r. tren care nu a deraiat!), un bărbat care la controlul de frontieră a prezentat un document de identitate cu însemnele autorităţilor italiene.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat era fals, motiv pentru care persoana în cauză a fost dusă la sediul instituției pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că bărbatul este cetăţeanul tunisian M.C., în vârstă de 24 de ani.

Cu privire la cele constatate, persoana în cauză a declarat că a procurat documentul de la o persoană a cărei identitate nu o cunoaşte, în schimbul sumei de 100 de euro şi intenţiona să ajungă într-un stat din vestul Europei”, a declarat subinspectorul de poliție Matei Filip-Ionuț.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor de uz de fals şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.