Ucigașul cu drujba, trimis în judecată

0
181

Arădeanul care a ucis cu drujba un om în comuna Sânandrei din Timiș, la începutul anului, a fost trimis în judecată. Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș a trimis dosarul magistraților, care îl vor judeca pentru omor calificat cu premeditare și cruzime, distrugere, violare de domiciliu și loviri sau alte violențe.

În timpul anchetei au fost scoase la iveală detalii cutremurătoare cu privire la noaptea în care inculpatul i-a tăiat capul cu drujba unui alt bărbat pentru că aveau o altercație legată de vânzarea unui autoturism.

În noaptea de 30/31.01.2019, având asupra sa o drujbă, inculpatul M.D.S s-a deplasat la imobilul în care locuia victima L.M.C., imobil situat în localitatea Sânandrei, județ Timiș, cu scopul de a ucide victima, iar cu acea drujbă a pătruns fără drept în locuința victimei prin distrugerea cu drujba a ușii de la intrare.

După ce inculpatul a intrat în locuință, victima L.M.C., care în acele momente dormea, s-a trezit, iar când l-a văzut pe inculpat în locuință, a sărit pe geamul unei camere și a fugit în grădina din spatele imobilului, împreună cu fiul său minor L.F.A. Inculpatul a alergat în urmărirea victimei, a ajuns-o și, cu acea drujbă, a ucis victima, tăind-o în zona gâtului, a capului, a membrelor superioare, precum și în alte zone ale corpului”, se arată în probatoriu.

Fiul bărbatului care și-a pierdut viața a fost nevoit să sară gardul proprietății pentru a se salva și s-a ales cu răni ce au necesitat zeci de zile de îngrijiri medicale.

În aceleași împrejurări, acțiunea agresivă a inculpatului care a alergat având asupra sa o drujbă în urmărirea victimei și a fiului său minor, a condus la vătămarea integrității corporale a acestuia din urmă, care, în încercarea de a se salva și a scăpa de inculpat, a fost nevoit să escaladeze gardul grădinii, iar în cădere a suferit o fractură la gamba piciorului stâng, leziune traumatică care necesită 60 (șaizeci) de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, se mai arată în dosar.

Dosarul a fost trimis spre competență de soluţionare Tribunalului Timiş.

Dorin Muntean, criminalul cu pricina, era din satul Monoroștia, comuna Bârzava, județul Arad. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.