Ultimele zile de înscriere la cursul de agricultură ecologică de la EXPO Arad

0
199

expoMai sunt doar cinci zile de înscriere la primul curs de agricultură ecologică acreditat din România, organizat în perioada 11-14 septembrie, în incinta EXPO Arad.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a județului Arad, în parteneriat cu agenţia de training Creative Business Management oferă tuturor oportunitatea de a afla care sunt prevederile europene în domeniul agriculturii, regulile de recoltare şi fertilizare a culturilor ecologice de câmp, tehnologiile de creştere, întreţinere şi exploatare a animalelor crescute în sistem ecologic şi cum se realizează certificarea în agricultura ecologică.
Cursul va avea loc pe parcursul evenimentului internațional de agricultură, industrie alimentară și ambalaje, AGROMALIM și Expoziția Națională de Animale de Rasă, ajunsă anul acesta la cea de-a XXV-a ediție.
Sunt aşteptaţi la curs: fermieri care se află în curs de conversie sau certificare la sistemul ecologic; fermieri care doresc să îşi extindă afacerea şi în domeniul ecologic şi să obţină o certificare în domeniu; persoane care sunt la începutul unei astfel de afaceri şi îşi doresc propria fermă ecologică.
Cursul se desfăşoară pe parcursul a patru zile şi este disponibil în trei variante de formare: Curs agricultură ecologică vegetală; Curs agricultură ecologică animală şi Curs agricultură ecologică mixtă.
Trainerii sunt specialişti în domeniu, cu o vastă experienţă în susţinerea şi promovarea agriculturii ecologice, de la tehnici de aplicare a legislaţiei din domeniu, până la certificarea şi gestionarea unei ferme propriu-zise.
Cursul este autorizat de Autoritatea Naţională pentru Calificări şi recunoscut de Ministerul Educaţiei Naţionale şi de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale. Certificatul de absolvire va fi obţinut în urma susţinerii unui examen, programat în funcţie de disponibilitatea tuturor cursanţilor şi a comisiei de examinare. Certificatul de absolvire va fi eliberat şi autorizat pentru ocupaţia-Operator în ferme ecologice mixte, cod COR: 314205.
Detaliile privind modul de înscriere se pot obţine la numărul de telefon 0730188296 sau la adresa de email anamaria.marc@ccia-arad.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.