Un arădean a fost prins la volan cu permisul de conducere suspendat

0
181

permisUn bărbat de 50 de ani, din Arad, a fost prins în timp ce conducea un autoturism, având permisul de conducere suspendat, de aproape două luni.
Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat un bărbat, care conducea un autoturism având permisul de conducere suspendat. La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-a prezentat pentru controlul de frontieră cetăţeanul român Ioan S., în vârstă de 50 de ani, din judeţul Arad, care conducea un autoturism marca „Audi”,  înmatriculat în România. Cu ocazia controlului de frontieră, persoanei respective i s-a solicitat să prezinte pe lângă documentele de identitate şi permisul de conducere. „În urma verifi­că­rilor specifice efectuate în bazele de date a rezultat faptul că permisul de conducere al numitului Ioan S., este suspendat începând cu 8 septembrie 2013, pentru infracţiuni la conducerea pe drumurile publice a unui auto­tu­rism neînmatriculat”, a declarat pur­- tătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, comisar-şef Daniel Iancu.
Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanei în cauză actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru infracţiu­- nea de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având suspendat dreptul de a conduce autovehicule, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale corespunzătoare.
(C.G.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.