Un biciclist a fost lovit mortal, vinovatul fiind necunoscut momentan

0
196

Update2: Victima accidentului mortal de pe DN 79, din noaptea trecută, a fost identificată.
Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, din Jud. Vaslui, care locuia pe raza localității Zimand.
Familia urmează a fi anunțată, de asemenea continuăm activitățile pentru identificarea autorului accidentului și tragerea acestuia la răspundere penală.

Update: În urma cercetărilor la fața locului au fost identificate marca și tipul de autovehicul implicat în accident ca fiind VW Passat, an de fabricație 1996-2000, culoare gri/ gri-vernil.
În continuare se efectuează investigații specifice polițienești.

Se pare că noaptea trecută a fost una în care, un biciclist, a rămas fără viață. 

Toată întâmplarea s-a petrecut în jurul orei 02:15, pe drumul național DN79, în afara localității Zimand Cuz, pe direcția Oradea-Arad, la kilometrul 8+440m unde, un biciclist a fost lovit mortal în timp ce circula pe partea carosabilă. Acesta nu purta nici un fel de vestimentație fluorescentă și nici bicicleta nu a fost echipată regulamentar pentru astfel de călătorii nocturne, lucru care de altfel l-a costat ți viața. Biciclistul era un bărbat de aproximativ 30 de ani, momentan neidentificat, iar conducătorul auto încă nu a fost prins, polițiștii neavând nici un fel de indicii, culoarea, marca sau numărul autoturismului fiind necunoscute în momentul de față. 

 
În continuare se fac cercetări ți verificări pentru identificarea conducătorului auto și a biciclistului pentru luarea măsurilor legale. 
 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.