Un nou cartonaș roșu pentru UTA: „Vânătoare” sau ieșiri în decor?

0
106

În stagiunea regulată, mai precis în toată campania de toamnă, „Bătrâna Doamnă” a fost una dintre cele mai cuminți echipe. Arădenii nu încasaseră niciun cartonaș roșu, iar primele suspendări pentru cumul „galbene” au venit spre finalul turului.
Semnele rele au apărut încă de la primul meci oficial al lui 2016. UTA a jucat timp de 35 de minute în zece oameni fiindcă Hlistei a încasat două cartonașe galbene pentru… simulări în afara careului de 16 metri. A venit play-offul, mai precis partida de la Baia Mare, unde Sorin Strătilă a încasat două avertismente pentru dispute verbale cu Vasilache și o așa-zisă simulare în careu. Ieri, în returul cu moroșenii, a venit rândul lui Dumitru Copil să ia mai repede drumul spre cabine pentru proteste și…intenție.
Mijlocașul „alb-roșiilor” era contrariat de decizia de ieri a arbitrului și asta pentru s-a jurat că nu l-a atins pe fotbalistul echipei vizitatoare. De fapt, „centralul” Robert Avram a recunoscut că a pedepsit intenția lui Copil și nu faultul. Dincolo de faptul că unii utiști ar trebui să fie cu gura mai mică, e puțin curios cum echipa fanion a Aradului a strâns trei cartonașe roșii fără a face vreun fault sau un henț, infracțiunile cele mai des pedepsite pe „dreptunghiul verde”. Așa că, până la urmă, declarațiile lui Roland Nagy sunt oarecum acoperite.
„ Am câştigat în inferioritate numerică. Din nou am fost cu un om mai puţin. Nu mai vreau să comentez pe această temă. Sunt supărat pe ceea ce am anticipat. Ştiam că vor încerca să provoace, să fragmeneteze, din nou am avut de suferit din acest punct de vedere”, a punctat antrenorul principal al UTA-ei.
În altă ordine de idei, „alb-roșii” au încasat pe loc o parte din prima de victorie, câte 200 de lei, cu FC Baia Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.