Un salon de înfrumuseţare din Arad donează încasările dintr-o zi în scopuri caritabile

0
117

actiune

Reprezentanții unui salon de înfrumusețare și remodelare din Arad au propus Centrului de Consiliere și Asistență Specializată pentru Copii cu TSA (Tulburări de Spectru Autist) Arad din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad o colaborare în scop caritabil.

Mai exact, este vorba despre o provocare adresată clienților care vor trece pragul salonului, marți, 14 iulie 2015,  pentru a-și arăta disponibilitatea și grija față de copiii din acest centru.

Astfel, toate încasările din această zi vor fi donate Centrului de Consiliere și Asistență Specializată pentru Copii cu TSA Arad.

Din sumele încasate vor fi cumpărate materiale educaționale, cum sunt jocuri de logică, cuburi, jocuri de societate, precum și mobilier pentru copiii diagnosticați cu tulburare de spectru autist, beneficiari ai Centrului.

La Centrul TSA din cadrul DGASPC Arad, aceștia beneficiază de următoarele servicii: evaluare psihologică inițială, plan personalizat de intervenție, terapie comportamentală, logopedie, grup de socializare, iar familiile acestora de consiliere psihologică și grup de suport.

Așadar, arădenii care marți, 14 iulie 2015 își vor oferi câteva momente de relaxare optând pentru un ritual de înfrumusețare de cosmetică, coafură sau o sesiune de tratamente corporale, la salonul Wonderful Wellness & Beauty pot contribui prin sumele plătite la bunăstarea acestor copii și la desfășurarea optimă a ședințelor de terapie. „Participă și tu la evenimentul caritabil și ajută un suflet de copil!” este sloganul sub care se va desfășura această acțiune caritabilă.

Gestul caritabil al clienților va fi recompensat cu un voucher pe care îl vor putea folosi pentru o ședință de tratamente corporale după bunul plac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.