Un urmărit general şi unul internaţional, depistaţi la frontieră

0
60

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat doi bărbaţi, căutaţi de autorităţile din România şi Olanda, pentru infracţiuni de tentativă de introducere în mod ilicit de telefoane mobile în penitenciar şi contra proprietăţii.

În data de 14.03.2017, în jurul orei 09.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, județul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român Florian A., în vârstă de 30 de ani, din judeţul Galaţi, pasager într-un microbuz înmatriculat în Germania. În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autoritățile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de introducere în mod ilicit de telefoane mobile în penitenciar, având de executat un an de închisoare.

Tot la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român Mihai A., în vârstă de 50 de ani, din judeţul Constanţa. Cu ocazia verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de autorităţile din Olanda, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de  infracţiuni contra proprietăţii. „În toate cazurile, persoanele în cauză au fost predate unor echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, a declarat agent şef ajunct Mihaela Leş, ofiţer de presă în cadrul Servicului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.