Unitatea de Primiri Urgențe urmează să fie extinsă din nou

0
224

Deși extinsă și modernizată în urmă cu câțiva ani, Unitatea de Primiri Urgențe face cu greu față intervențiilor. În consecință, auto­- ritățile au considerat necesar să continue proiectul de extindere a UPU SMURD a Spitalului Județean. Ar urma să fie construit un corp nou de clădire.
CJA a anunțat că, proiectul privind extinderea prin Programul Operaţional Regional 2014-2020 a Unităţii de Primire Urgenţe din cadrul S.C.J.U. Arad a intrat într-o nouă etapă. Judeţul Arad, prin Consiliul Judeţean Arad, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Extinderea unităţii de primire urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, etapa a II-a” – titular Consiliul Judeţean Arad, propus a se realiza în municipiul Arad, str. Andreny Karoly nr. 2-4, jud. Arad. Informaţiile privind proiectul depus pot fi consultate la sediul APM Arad. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Arad, str.Splaiul Mureşului FN, jud. Arad, între orele 8-14.
La peste 1,42 de milioane de euro se ridică construcţia corpului de clădire nou, cu regim de înălţime parter (suprafaţa construită desfăşurată 225 mp) şi dotarea cu aparatură medicală (tomograf, aparat radiologie digitală, ecograf cu aplicatii cardio.
(S.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.