Urmărit național, prins la Lipova

0
175

După ce a fost prins comițând diferite infracțiuni rutiere, un bărbat din municipiul Arad a fost condamnat la închisoare pe o perioadă destul de lungă. Nefiind încă încarcerat pentru că acesta nu a avut de gând să își săvârșească pedeapsa, el a reușit pentru încă o perioadă să se bucure de libertate.

Chiar dacă a încercat să își vadă de viața lui, polițiștii erau încă pe urmele sale. Așadar, minunea nu a ținut prea mult și el nu a reușit să scape așa cum spera. Pedeapsa l-a urmărit în continuare și nu a dispărut din vizorul polițiștilor.

Astfel, până ieri toate au mers bine, însă ieri (8 octombrie a.c.), lucrurile au luat o întorsătură. Astfel, polițiștii orașului Lipova au avut norocul să-l depisteze pe bărbatul urmărit național, condamnat pentru infracțiuni rutiere.

Este vorba despre un bărbatul de 45 de ani, din Ususău. El a fost depistat pe raza localițății Lipova, acesta fiind condamnat la un an și 6 luni închisoare pentru comiterea de infracțiuni la regimul rutier, în baza mandatului de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Lipova.

Mai departe a urmat ca polițiștii să-l depună pe bărbat în Penitenciarul Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.