UTA – tot fără Strătilă și Tănase în cea de-a doua deplasare consecutivă

0
71

UTA, a treia înfrângere conse­cutivă și un loc 16 retrogradabil ce au înghețat toate speranțele suporterilor arădeni pentru un loc sub soarele primei ligi. Mai mult, pe „roș-albi” îi așteaptă o a doua deplasare consecutivă și încă una riscantă. Sportul Snagov are cu 5 mai mult în clasamentul ligii secunde (14) decât „Bătrâna Doamnă” și e rănită după eșecul de la Pitești cu FC Argeș. Cert este că Vivi Răchită a reușit să-i dea o altă față trupei patronate de Cătălin Rufă, care luptă pentru un loc în prima parte a clasamentului.
Meciul se anunță de pe acum destul de complicat și asta pentru că stafful tehnic arădean nu va putea conta încă pe doi dintre mijlocașii cu pretenții de titulari. Ionuț Tănase suferise o entorsă de gradul doi la gleznă în primul minut al disputei cu Călărașiul și e așteptat pe gazon de abia de săptămâna viitoare. Tot atunci, și-ar putea relua antrenamentele și Sorin Strătilă, care, în urma ședințelor de fizioterapie cu laser și ultrasunete de la cabinetul ACCU-MED și al infiltrațiilor cu plasă, s-a refăcut după ruptura fibrilară suferită la coapsă. Totuși, fotbalistul de bandă va reintra treptat în efort, cu exerciții simple, iar pe gazon ar putea fi văzut de lunea viitoare.
În schimb. la dispoziția lui Todea, Botiș și Păcurar ar putea apărea soluțiile ofensive Daniel Florea și Cătălin Hlistei. Primul a ratat meciul de la Olimpia din cauza unei răceli, pe când fostul decar al „roș-albilor” e așteptat să-și oficia­lizeze relația cu UTA la mijlocul acestei săptămâni. Ambii ar putea fi văzuți la lucru și mâine, începând cu ora 17, la Sânnicolau Mic, când prima echipă va disputa un joc școală cu formația de juniori mari a clubului, pregătită de Costel Bogoșel și Mihai Petcuț. Nu este exclus ca și de la această „garnitură” secundă să le mai sară ceva în ochi antrenorilor de la prima echipă într-o perioadă în care oricum au oamenii numărați. Numeric și valoric.
UTA va juca la Snagov sâmbătă, la ora 11, deplasarea urmând a se face, cel mai probabil, cu avionul vineri seara. Partida nu este televizată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.