Vedeta zilei – Ce actori celebri aproape s-au bătut pentru inima Prințesei Diana

0
89

Deși a suferit mult din cauza mariajului său nefericit și presărat cu adulter de Prințul Charles, Prințesa Diana avea șarm și era curtată de mult bărbați celebri și influenți. În cartea sa autobiografică, cântărețul Elton John, prieten cu regretata Lady Di, a povestit cum în casa lui, în timpul unei petreceri, doi amici de-ai lui, actori, au fost la un pas să se răfuiască pentru atenția și grațiile Prințesei Inimilor.
„Am organizat o cină (…) Așa că am invitat-o pe Diana, George Michael, Richard Curtis și soția sa Emma Freud, Richard Gere și Sylvester Stallone, toți aflându-se în Londra în acel moment”, a scris cântărețul în cartea sa autobio­grafică, po­trivit The Sun.
Artistul a explicat că Diana era des­părțită de prințul Charles la acel moment și că imediat ce ea și Richard Gere s-au văzut, au fost atrași unul de altul și au petrecut mult timp în fața șemi­neului, vorbind în privat. Totuși, o altă persoană prezentă la petrecere, actorul Sylvester Stallone, nu a fost încântat deloc de simpatiile care se creau între cei doi.
Cina a fost servită și toți au mers la masă, mai puțin Gere și Stallone. „Cău­tân­du-i pe cei doi, i-am gă­sit pe hol contrându-se, pentru a-și rezolva di­fe­ren­țele cu pri­vire la Diana, fo­lo­sin­du-se de pumni”, a mai ex­plicat cântărețul.
După cină, Diana și Richard Gere au re­­­în­ce­put să vorbeas­că, iar Sta­lo­ne a plecat nervos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.